Spelregels

Spelregels Muziek Café

 

Om ervoor te zorgen dat elke muzikant het respect en aandacht krijgt die hij/zij verdient hebben we een paar simpele spelregels opgesteld.

  1. Met het podium bedoelen we de afgebakende ruimte waar alle apparatuur staat om een performance te kunnen verzorgen.
  2. Muziek Café stelt geluidsapparatuur als versterking, bekabeling, microfoons,piano en een drumstel ter beschikking en verwacht dat elke muzikant dit met respect behandeld.
  3. Kaap Flevo stelt voor de uitvoerende muzikanten een drankje ter beschikking, dit is dus niet bedoeld voor vrienden en vriendinnen.
  4. Op de uitvoeringsavond wordt door KaapFlevo een hapje geserveerd. Tijdens een performance mag alleen de uitvoerende muzikant (ten) op het podium aanwezig zijn. Muzikanten die geen performance uitvoeren worden geacht de uitvoerende muzikant zonder verstoring zijn act te kunnen laten uitvoeren.
  5. Een ieder die zin heeft om luidruchtig met elkaar te communiceren geven we de ruimte dit buiten het bereik van het uitvoerings gedeelte te doen. We zullen ervoor zorgen dat het achterste rolluik open is zodat je daar terecht kunt. Er zijn muzikanten die snel afgeleid zijn en hinder ondervinden van teveel geluid langs de zijlijn van het podium gebied. Houd hier dus rekening mee.
  6. Voor de mensen die op de donderdagavond komen spelen, wordt er gevraagd om op tijd aanwezig te zijn. Mocht je verhinderd zijn horen wij dat graag ruim van te voren zodat we naar een oplossing kunnen kijken.

 

Facebook
Close
loading...