Line-up 22 mei

Tijdens het Beach Festival 2016 zullen we op zondag 22 Mei prominent aanwezig zijn in onze eigen, door KaapFlevo beschikbaar gestelde, tent.

We starten om 12 uur.

Hieronder tref je een overzicht aan van deelnemers in alfabetische volgorde.

 

 

Danique Neueboer

DaniqueFaceBook

Fleur en Kimberly

Fleur en Kimberly

Jamely Wal

Jamely

Jeroen Wansbeek

Jeroen

Hoi ik ben Jeroen Wansbeek en ik speel gitaar.
Ik begeleid onder andere Jamely, Merlin en Danique.
 

K-JEM

IMG_7623

Wij zijn K-JEM,

Wij maken akoestische hedendaagse popmuziek maar draaien onze hand niet om voor een Gouwe ouwe. Voor gitaar en zang hebben wij Kees, Hans bespeelt de Cajon en Eveline zingt en neemt een deel percussie voor haar rekening.

Marco van den Berg

marcoYoutube

Max en Coen van Baalen

MaxYoutube

Measures

Mesures

Youtube

Wij zijn de Ermelose 5-mans band Measures. Op de gitaar hebben wij Harm-Jan Termaat, de piano wordt bespeeld door Sanne Groeneveld, de basgitaar is in handen van Mitchell Tirion, onze zangeres is Yentl Boeijenga en de drums worden bespeeld door Matthijs Kist. We hebben een redelijk uitgebreid repetoire: Van Queen tot John Mayer en van Anouk tot Jimmy Hendriks, dus voor ieder wat wils! Benieuwd? Kom dan zeker op zondag 22 mei langs! 

Melanie van Zwolle

MelanievanZwolle

Mijn naam is Melanie.

Ik ben een 18-jarige student met als hobby zingen.
Vanaf kleins af aan zing ik al in koren, of alleen in mijn vrije tijd.
Mijn eerste podiumervaring was You’ve got talent in Epe.
Dat vond ik zo leuk dat ik ook bij het Muziekcafe en het Beachfestival mijn stem wil laten horen. 

Merlin Sacha Fiene

MerlinYoutube

Mijn naam is Merlin Fiene en ik ben 16 jaar oud.

Ik woon in Epe en zit in het examenjaar. Daarnaast doe ik op zaterdag de vooropleiding van de musical academie. Ik zing, dans en acteer daar de hele dag wat ik natuurlijk geweldig vind om te doen. Ook ben ik aangenomen op de echte opleiding van de musical academie. Dat zit in Zwolle Song&Dance academie. Mijn hele leven zing ik al, maar het muziekcafé is toch iets nieuw voor mij omdat ik live begeleid word. En dat is zo gaaf en leerzaam!

Merwin Visser

MerwinYoutube

Youtube

Ik ben Merwin Visser 11 jaar en woon in Epe.

Ik drum vanaf mijn zevende. Ik heb een Tama Silverstar drumstel en vindt het super leuk om te drummen.

Ik heb een aantal filmpjes op You Tube staan. Ook heb ik gespeeld in het Muziekcafe in Zeewolde, You’ve got talent in Epe en op een jamsessie in Oldebroek.

Ik heb zin om 22 mei op te treden op het Beach festival.

Micha Tirion

michaWWW

Nienke ter Haar

Nienke

Sam Roos

Sam-Roos

YouTube

Hoi ik ben Sam Roos,

ik ben 15 jaar en ik woon in het buitengebied. Ik speel gitaar en zing en ik heb een roze ukelele.

Sanne Richelle de zoete

Sanne

Hoi ik ben Sanne,
Mijn muzikale achtergrond ligt eigenlijk in het zingen met een koor. Ik heb voor het Muziek Café eigenlijk nooit solo durven zingen. Maar ben nu dusdanig geïnspireerd dat ik steevast elke Muziek Café avond mee doe. En nu zelfs mee wil doen aan het BeachFestival optreden.

Stefan Mosterd

stefan

Stijn Esselink

Stijn

The CodeName

the-codenameFaceBook

Arnoud Oehlers

ArnoudWWW

Mijn naam is Arnoud Oehlers en ik open samen met een leerling van mij het Muziek Café op 22 Mei.
Ik ben tevens eigenaar van The Drumschool waar ik tijdens de lessen de nadruk leg op de praktijk. De drumlessen zijn gericht op speelplezier, zijn inspirerend en bieden een goede basis voor je drumcarrière. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden en worden gegeven in Zeewolde en in Huizen. De drumkit waarmee ik de opening verzorg blijft gedurende de hele dag op het podium staan ter ondersteuning van het evenement

 

 

 

Facebook
Close
loading...