INFO EVENTS 2018

Mee doen aan een evenement bij Muziek Café is voor iedereen toegankelijk. Het belangrijkste wat wij vinden is dat iedereen met een passie voor muziek de mogelijkheid krijgt om samen met ons een onvergetelijke setting neer te zetten waar je met veel plezier weer naar terug zal kijken. Heb je veel podium ervaring, ben je van harte welkom. Ben je net begonnen en kan je al iets leuks neerzetten, ook dan ben je van harte welkom! Heb je een flyer of een visitekaartje neem ze gerust mee en deel ze lekker uit.

 

ZATERDAG 19 MEI – FLEVO NATUUR EILAND BIOS – DEFINITIEF

Het eiland bios event begint om 15.00 uur en sluit af met een film die om 22.00 uur van start zal gaan tot ongeveer 00.00 uur.

Tussen 15:00 en 22:00 is er voldoende ruimte om lekker muziek te maken en te genieten van alles wat de foodmarket op het Eiland te bieden heeft.

Hieronder vind je een setting zoals door de organisatie als voorkeur is aangegeven. Hiervan kan worden afgeweken.

  • 15.00 – 17.00 Afternoon Lounge setting
  • 17.00 – 18.00 Live Muziek Band 1
  • 18.00 – 20.00 Evening Lounge setting
  • 20.00 – 22.00 Live Muziek Band 2
  • 22.00 – 00.00 Start Bioscoop film

Kun jij Lounge muziek draaien of heb zit je in een band die lounge muziek kan spelen, dan zijn wij op zoek naar jou voor dit event.


WEEKEND VAN 1-2-3 JUNI – BEACHFESTIVAL 2018 KAAPFLEVO

Elk jaar weer een groot succes op het strand van Zeewolde. Tijdens het BeachFestival hebben we 2 podiums tot onze beschikking aan beide kanten van de grote tent. De invulling van podia staat gelijk aan de andere jaren!
De verdere details volgen nog.

Meer weten over BeachFestival 2018? Stuur ons dan een mail of kijk op de website van BeachFestival.


ZATERDAG 9 JUNI – BELEEF PUUR ZEEWOLDE

Op 9 juni zal Puur Zeewolde starten met het nieuwe seizoen vol leuke activiteiten en evenementen voor zijn burgers en toeristen.
Muziek Café zal, naast alle Foodstrucks die er staan, met de Muziek Caravan aanwezig zijn en deel uitmaken van de gezellige sfeer.

We hebben inmiddels genoeg muzikanten die zich hebben aangemeld, een aantal reserve kan altijd goed zijn!

Verdere details volgen nog!


ZATERDAG 28 JULI – STRAATMUZIKANTEN FESTIVAL

Onder de vlag van Puur Zeewolde mag Muziek Café voor de 3e keer, tijdens de havendagen, een straatmuzikantenfestival organiseren in het dorp. Dat wil zeggen dat Muziek Café op zoek is naar mensen die op verschillende plaatsen in het dorp willen spelen om zo zelf geld te verdienen met hun acts. Er zullen verschillende wissels plaatsvinden op basis van een roulatie schema en aantal acts. Op elke plaats is elektriciteit aanwezig en op de meeste plaatsen word er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Traditioneel sluiten we de dag met z’n allen onder het genot van een hapje en een drankje af.

Verdere details over tijden worden later bekend gemaakt.

Na evaluatie van de voorgaande edities zal er meer ruimte worden ingepland voor wisseling en opstelling.


ZATERDAG 4 AUGUSTUS – WELLNESS MEETS LOUNGE

De hele middag/avond staat in het teken van Wellness & Lounge.
Past dit in jouw straatje, laat het ons dat weten.

Verdere details volgens nog..


ZATERDAG 25 AUGUSTUS – NATIONALE SURFDAG

De tweede nationale Surfdag zal wederom op het strand van de RCN camping plaats vinden in Zeewolde. De Muziek Café Caravan zal prominent aanwezig zijn tijdens het evenement. Act’s zijn welkom in de vorm van duo’s, trio’s of bandjes. Naast de Muziek Caravan zijn er meer activiteiten waardoor meer deelnemers en bezoekers worden verwacht.

Verdere details volgen nog..


WEEKEND VAN 1 EN 2 SEPTEMBER – SUYDERSEE BBQ CONTEST 2018

Na het succes van de 1ste editie heeft de organisatie besloten om door te gaan met de 2nd International Suydersee BBQ Contest op het terrein van het Erkemederstrand in Zeewolde. Er wordt door de teams fel gestreden om de eerste plek in vier categorieën, kip, spareribs, varkensschouder (pulled pork) en brisket (puntborst van het rund).

Muziek Café is dan ook blij om te mogen deelnemen aan dit event. 1 en 2 september is er beperkt speeltijd voor Live acts maar daar en tegen kan je wel overal mee proeven en rondkijken. Er wordt eten en drinken voor je geregeld.

Verdere details volgen nog..


ZATERDAG 15 SEPTEMBER – BEACH BIOS STRAND ZEEWOLDE

Wat is er leuker om met je vrienden en familie op het strand een film te kunnen kijken op groot scherm! Bij dit evenement kan Live muziek niet ontbreken. Tijdens het voorprogramma, de pauze en na de film is er ruimte voor live muziek. De keuze van de film bepaald voor deze avond het thema van de muziek. Er wordt eten en drinken voor je regelt.

Verdere details volgen nog..


Geef je op!

Zodra we concreet plannen gaan maken voor een desbetreffend evenement waar jij je voor hebt opgegeven nemen we contact met je op. Je zult hoe dan ook in de database blijven staan met je gegevens zodat we later ook contact met je op kunnen nemen.

Heb je vragen, laat het ons dan ook weten via het contact formulier of Facebook.

♥ IK DOE MEE!

Facebook
Close
loading...